Verhuurd

Dordtsestraatweg 400 3075BK, Rotterdam

  • 4 kamers
  • 107 m²
  • Eengezinswoning
  • €1.295,- p.m.

Woningomschrijving

Gelegen in Rotterdam ligt deze prachtige en ruime woning aan de Dordtsestraatweg. De woning heeft een woonoppervlakte van 107 m2, is gebouwd in 2013 en heeft een energielabel A+.

Dordtsestraatweg 400 is gelegen in de buurt Vreewijk. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Indeling:

Via de hal komt u deze leuke woning binnen, met aan de voorzijde een ruime woonkamer met open keuken. De woning heeft vrij uitzicht op de Dordtsestraatweg. Vanuit de woonkamer heeft u de trap naar de bovenverdieping  Hier bevinden zich 2 slaapkamers, de moderne badkamer met wastafel en inloopdouche. Op de 2e verdieping bevindt zich een zeer ruime slaapkamer en toegang tot het terras/ balkon.

LET OP het is verplicht om bij deze woning een parkeerplaats te huren.

Kortom de moeite van het bezichtigen waard.

Minimaal bruto jaarinkomen voor 1 persoon is € 55.000 
Minimaal bruto jaarinkomen voor 2 personen is € 65.000

Lees verder

Buurtinformatie

Nog geen informatie beschikbaar

Contactformulier

Na verzenden van onderstaand formulier zal de makelaar contact met u opnemen.