Verhuurd O.V.

Jan Prinshof 23 3031NK, Rotterdam

  • 4 kamers
  • 95 m²
  • Appartement
  • €1.270,- p.m.

Woningomschrijving

Per direct te huur: een 4 kamer appartement gelegen op de 1e etage in een net complex aan de Jan Prinshof in Rotterdam Crooswijk. De woning is voorzien van een nieuw keukenblok en een nieuw toilet. Er zijn 2 balkons en de woning heeft een berging in de onderbouw. Parkeren in de straat mogelijk middels een parkeervergunning. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving. Uitvalswegen goed te bereiken.

Indeling: centrale entree op de begane grond. Via een trap in het portiek naar de 1e etage is er toegang naar het appartement. Bij binnenkomst is een ruime hal met toegang naar alle vertrekken. Er zijn 3 slaapkamers ( 13,5m2, 14,5m2 en 10m2). De ruime woonkamer met open keuken
( 38m2) heeft een balkon aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde. De badkamer en het toilet zijn gescheiden. Deze woning wordt zoals op de foto's te zien is, behangklaar opgeleverd. De woning is aardgasvrij. Koken middels perilexaansluiting. 

De kale huurprijs van deze woning is € 1100,00. 
Deze woning wordt verwarmd d.m.v blokverwarming. Het maandelijkse voorschot bedraagt
€ 170,00. Bovenop de huurprijs worden maandelijks nog servicekosten berekend van € 55,70. De totale huurprijs maandelijks is € 1325,70. 

Niet geschikt voor studenten. Garantstelling is ook niet mogellijk.
Niet geschikt voor 1 persoon.

Als ondernemer dient uw onderneming minimaal 3 jaar te bestaan. Bij een onderneming dient het fiscale inkomen te voldoen aan de inkomenseis. Dit is dus niet de omzet.

Indien woningdeler: Maximaal 2 delers. Deze moeten voldoen aan de inkomenseis.

Minimum bruto jaarinkomen € 60.000,- bij 2 personen.

Reacties welke niet voldoen aan bovenstaande eisen, worden niet in behandeling genomen.

 

 

Lees verder

Buurtinformatie

Nog geen informatie beschikbaar

Contactformulier

Na verzenden van onderstaand formulier zal de makelaar contact met u opnemen.