Spaansekade 54 3011ML, Rotterdam

  • 5 kamers
  • 109 m²
  • Maisonnette
  • €1.450,- p.m.

Woningomschrijving

Per medio november te huur: Een ruim 5 kamer appartement verdeeld over 2 etages aan de oude haven in Rotterdam centrum. Deze woning heeft een afmeting van 105m2 en heeft een balkon met uitkijk op de oude haven en haar bruisende terassen. Winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Uitvalswegen ook goed bereikbaar. Let op: de oude haven is een druk bezochte uitgaansgelegenheid met terassen en resaturants. Vooral in de zomer kan het buiten druk zijn!!

Indeling: Entree in portiek met brievenbussen en trapopgang. Let op: Er is geen lift.
Het appartement ligt op de 3e etage. Binnenkomst van het appartement: hal met trap naar de bovenverdieping van het appartement en naar de woonkamer. Op de benedenverdieping van de woning is een slaapkamer/studeerkamer aan de gallerij zijde gelegen. De woonkamer met half open keuken ligt aan de achterzijde en heeft een balkon over de hele breedte van de woning. Er is een overname vanuit de oude huurder van € 0,00 voor de vaatwasser en oven/kookplaat. Op de bovenverdieping liggen 3 ruime slaapkamers en de badkamer met douche en extra toilet. Ook de wasmachine opstelling is in de badkamer.
 

Niet geschikt voor studenten.
Niet geschikt voor 1 persoon.

Als ondernemer dient uw onderneming minimaal 3 jaar te bestaan. Bij een onderneming dient het fiscale inkomen te voldoen aan de inkomenseis. Dit is dus niet de omzet.

Indien woningdeler: Maximaal 2 delers. Deze moeten voldoen aan de inkomenseis.

Minimum bruto jaarinkomen € 70.000,- bij 2 personen.

Reacties welke niet voldoen aan bovenstaande eisen, worden niet in behandeling genomen.

  

 

Lees verder

Buurtinformatie

Nog geen informatie beschikbaar

Contactformulier

Na verzenden van onderstaand formulier zal de makelaar contact met u opnemen.